Ubici vlasnice menjačnice iz Obrenovca 35 godina zatvora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jan.2016, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubici vlasnice menjačnice iz Obrenovca 35 godina zatvora

Apelacioni sud u Beogradu povećao je za pet godina zatvorsku kaznu Goranu Živkoviću zvanom Golub i pravosnažno ga osudio na 35 godina zatvora zbog ubistva vlasnice menjačnice u Obrenovcu 2011. godine i više razbojništava.

Njegovom saučesniku Dušanu Stankoviću je zbog saučesništva u ubistvu i razbojništvima potvrđena kazna od 20 godina zatvora tom presudom koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda.

Živković i Stanković su osuđeni jer su 26. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 2011. godine s fantomkama upali u zlataru u Obrenovcu gde su ubili vlasnicu Snežanu Pajić nakon što je pokušala da im se suprotstavi.

Živković je pored teškog ubistva osuđen zbog teške krađe i tri razbojništva u saizvršilaštvu, kao i zbog nošenja pištolja bez dozvole

Sud je istom presudom smanjio kaznu sa šest na četiri godine zatvora Ljubinku Malovažiću, a Saši Matiću sa tri i po godine na dve godine i osam meseci zatvora koji su osuđeni zbog saučesništva u razbojništvima sa Živkovićem i Stankovićem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Povećana kazna ubici vlasnice zlatare

Izvor: B92, 04.Jan.2016

Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu povećao je za pet godina kaznu Goranu Živkoviću zvanom Golub i pravosnažno ga osudio na 35 godina zatvora...On je osuđen zbog ubistva vlasnice zlatare u Obrenovcu 2011. godine i više razbojništava...Njegovom saučesniku Dušanu Stankoviću je zbog saučesništva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.