Ponedeljak, 04.01.2016.

16:52

Povećana kazna ubici vlasnice zlatare

Apelacioni sud u Beogradu povećao je za pet godina kaznu Goranu Živkoviću zvanom Golub i pravosnažno ga osudio na 35 godina zatvora.

Izvor: Tanjug

Povećana kazna ubici vlasnice zlatare

On je osuđen zbog ubistva vlasnice zlatare u Obrenovcu 2011. godine i više razbojništava.

Njegovom saučesniku Dušanu Stankoviću je zbog saučesništva u ubistvu i razbojništvima potvrđena kazna od 20 godina zatvora tom presudom koja je objavljena na sajtu Apelacionog suda.

Živkovic i Stanković su osuđeni jer su 26. decembra 2011. godine s fantomkama upali u zlataru u Obrenovcu gde su ubili vlasnicu Snežanu Pajić nakon što je pokušala da im se suprotstavi.

Živković je pored teškog ubistva osuđen zbog teške krađe i tri razbojništva u saizvršilaštvu, kao i zbog nošenja pištolja bez dozvole

Sud je istom presudom smanjio kaznu sa šest na četiri godine zatvora Ljubinku Malovažiću, a Saši Matiću sa tri i po godine na dve godine i osam meseci zatvora koji su osuđeni zbog saučesništva u razbojništvima sa Živkovićem i Stankovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: