Izvor: Blic, 29.Jan.2024, 07:20

UZ PLATU SLEDI I SLOBODAN VIKEND? Predlog sutra pred vrhovnim komandantom: Odgovaramo na 6 GORUĆIH PITANJA o vraćanju obaveznog vojnog roka

Priče o povratku obaveznog vojnog roka aktuelne su već pet-šest godina, ali se čini da su nadležni ovog puta otišli korak dalje, pa će prema najavama ministra odbrane Miloša Vučevića, sutra prilikom podnošenja redovnog godišnjeg izveštaja, predsedniku države obrazložiti i predlog o obaveznom služenju vojske sa sve detaljima koliko bi ono trajalo!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko se ne odazove u vojsku – kazna; "Papir" na stolu vrhovnog komandanta Srbije

Izvor: B92, 29.Jan.2024

Ministar odbrane najavio da će u utorak, prilikom podnošenja redovnog godišnjeg izveštaja, vrhovnom komandantu obrazložiti predlog o obaveznom služenju vojske...Međutim, to bi bio samo početak jer onda predstoji javna rasprava, a na kraju odluku mora da donese Narodna skupština jer je neophodna...

Nastavak na B92...

Vučević sutra Vučiću iznosi argumente u korist vraćanja vojnog roka: Evo šta je do sada poznato

Izvor: Radio 021, 29.Jan.2024

Ministar odbrane Miloš Vučević će u utorak, 30. januara prilikom podnošenja redovnog godišnjeg izveštaja, predsedniku države obrazložiti i predlog o obaveznom vojnom roku sa sve detaljima.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.