Izvor: Blic, 26.Dec.2019, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USIJANJE U CRNOJ GORI Počela hapšenja, obezbeđenje u Skupštini nosi gas maske, BLOKADE PUTEVA ŠIROM DRŽAVE

Poslanici Skupštine Crne Gore završili su večeras raspravu o Predlogu zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom statusu verskih zajednica, a nadležni odbori razmatraju amandmane koje je predao Demokratski front (DF).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duga i teška noć pred Crnom Gorom - Mandić poručio iz Skupštine: "Ako ne odustanete, biće katastrofa, ratni drugovi, budite spremni" (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2019, 01:14

Policija je posle blolade prilaznog puta aerodromu Golubovci u Zeti počela sa hapšenjeima, a među uhapšenima je i brat jednog od lidera DF Posle dramatičnog dana koji je počeo ''okupacijom'' Podgorice od strane ogromnog broja policajca koji su ometali i poslanike opozicije...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.