UPAD NA DEBATU VUKA JEREMIĆA: Prekinut skup uz uzvike Napolje, fašisti iz NATO

Izvor: Kurir, 11.Feb.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPAD NA DEBATU VUKA JEREMIĆA: Prekinut skup uz uzvike Napolje, fašisti iz NATO

BEOGRAD - Debata o američkoj spoljnoj politici i ulozi SAD u savremenim međunarodnim odnosima održana je večeras u Beogradu.

Među gostima, ujedno i učesnicima debate, su američki politikolog Džozef Naj, zatim pomenuti Džejms Stavridis, predsednik vašingtonskog Centra za nove američke studije Ričard Fontejn i bivši poljski šef diplomatije i ministar odbrane Radoslav Sikorski.

Povod za održavanje debate je izlazak 5. broja časopisa "Horizont", koji izdaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << CIRSD.

Na početku debate došlo je do incidenta, kada je nekoliko mladića upalo skandirajući "Napolje NATO fašisti".

U sali se u trenutku incidenta nalazilo skoro hiljadu ljudi, među kojima je bio i broj dva ruske ambasade, kao i veliki broj istaknutih svetskih diplomata.

(N1)
Pogledaj vesti o: NATO skup,   NATO

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.