Izvor: S media, 11.Maj.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Nikoliću, ne znaš da sabiraš, idi čuvaj unučiće (VIDEO)

Potprdsednik DS Dragan Šutanovac rekao je da je lider DS-a Boris Tadić bolji kandidat i bolji predsednik nego što je njegov protivkandidat Tomislav Nikolić.

Tadić: Zalagaću se za pomirenje i stabilnost regiona

Pastor: Neću podržati Nikolića

Nikolić: Neću dozvoliti da se formira vlada >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Protivnik ne može da prihvati poraz, i danas ide po Srbiji i kaže da je pokraden, kao Kalimero. Svaki put je pokraden, a šest puta je izgubio. Rešenje je penzija, vreme je za penziju. Da bi Srbija napredovala neki ljudi moraju da odu u penziju, a da li su zaslužili istorija će pokazati", dodao je on.

Šutanovac je istakao da to što Nikolić radi ovih dana vodi u velike sukobe.



"Nisi pokraden, imaš lošu diplomu, ne znaš da sabiraš. Ajde u penziju i čuvaj unučiće na ponos svoje porodice“, poručio je Šutanovac Tomislavu Nikoliću.


This text is replaced by the Flash content.

Detaljnije o polemici povodom izborne krađe čitajte OVDE.

(Agencije, Foto: Beta, arhiva)
Pogledaj vesti o: Penzija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.