Stefanović: Rezolucija kao pokriće za dogovor iz Brisela?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2014, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Rezolucija kao pokriće za dogovor iz Brisela?

Funkcioner Demokratske stranke Borislav Stefanović izjavio je danas da će ta stranka razmotriti svaki eventualni predlog buduće rezolucije o Kosovu i Metohiji koji bude stigao u skupštinu, dodajući da javnost u ovom trenutku nema dovoljno podataka da li bi to što je pomenuo juče predsednik Tomislav Nikolić bio dokument koji je "pokriće za već dogovoreno u Briselu ili još jedan dokument opšteg karaktera".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stefanović: Rezolucija pokriće za dogovoreno u Briselu

Izvor: RTS, 02.Apr.2014

DS će razmotriti svaki eventualni predlog buduće rezolucije o KiM koji bude stigao u skupštinu, rekao je funkcioner te stranke Borislav Stefanović...Javnost u ovom trenutku nema dovoljno podataka da li bi to što je pomenuo juče predsednik Tomislav Nikolić bio dokument koji je "pokriće za već...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.