Izvor: Danas, 10.Jan.2024, 17:26

Šta će biti sa NIN-ovom nagradom posle otkaza kolegijuma ovog nedeljnika

Ovogodišnja 70. jubilarna NIN-ova nagrada ide svojim tokom, kako je i najavljeno, objasnio je za Danas Dragan Jovićević, urednik rubrike kultura ovog nedeljnika, koji je je danas dao otkaz kao i celokupni kolegijum ovog lista., a nakon vesti da Milan Ćulibrk nije više glavni i odgovorni urednik.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovićević (NIN) o razlozima ostavke redakcije: Nismo se složili sa novim konceptom

Izvor: Danas, 10.Jan.2024

Članovi kolegijuma nedeljnika NIN doneli su odluku da podnesu ostavke kolektivno i solidarno, nakon nekoliko nedelja dogovaranja i razmišljanja, zbog novih strukturalnih promena u organizaciji redakcije, rekao je za Danas sada bivši urednik kulturne rubrike NIN-a, Dragan Jovićević.

Nastavak na Danas...

Ćulibrk: Vesna Mališić urednica novog nedeljnika, kolegijum ostaje isti, za sada nemamo ime

Izvor: Radio 021, 10.Jan.2024

Dosadašnji glavni i odgovorni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk rekao je za N1 da su članovi kolegijuma odluku o odlasku iz NIN doneli pre kontakta sa bilo kim drugim.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.