Škoro podneo ostavku u PSG: Pokret postao preduzeće Saše i Slavice Janković

Izvor: BKTV News, 21.Nov.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škoro podneo ostavku u PSG: Pokret postao preduzeće Saše i Slavice Janković

Član Predstavništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro podneo je danas ostavku na to mesto, jer je Pokret, kako je naveo, postao "mini preduzeće" Saše Jankovića i njegove supruge Slavice.

Škoro navodi da Pokretom na "neprimeren način" upravlja supruga Saše Jankovića, Slavica, a odluke se, kako je naveo, donose na način koji nije demokratski.

 "Mi smo se u pokretu okupili oko vrednosti da bismo napravili bolju i pristojniju Srbiju, ali ono što radi bračni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << par Janković je daleko od toga", rekao je Škoro.FOTO: mc.rs

On traži da se o njegovoj ostavci izjasni rukovodstvo Pokreta.

Dodaje da za sada ne razmišlja o nekoj drugoj političkoj opciji.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Škoro podneo ostavku u PSG, Teodorović se pridružuje optužbama

Izvor: RTS, 21.Nov.2017

Član Predsedništva Pokreta slobodnih građana Srđan Škoro podneo je ostavku na to mesto, jer je Pokret, kako je izjavio za N1, postao "mini-preduzeće" Slavice i Saše Jankovića, u kojem se favorizuju "poltroni". Akademik Dušan Teodorović pridružio se teškim optužbama. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.