Izvor: S media, 08.Sep.2012, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevnule varnice između Đilasa i Tadića: Đilas traži sednicu 14. oktobra i i delegatski sistem

Nakon izlaganja Borisa Tadiće, sednica GO DS nastavljena iza zatvorenih vrata. Prema pisanju b92, vodi se burna rasprava.

Tadić je predložio je da izborna skupština DS-a bude 10. novembra i to da se rukovodstvo stranke bira neposredno. Dragan Đilas, zamenik predsednika DS-a traži da izborna skupština bude 14. oktobra, kao i da to bude po delegatskom sistemu.

"Moraćete mene da smenite ako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << hoćete da izbori budu tada", rekao je Tadić Đilasu na šta je ovaj odgovorio: Stavićemo taj predlog na glasanje.



Predsednik DS-a Boris Tadić je ranije na sednici GO DS-a tražio da izborna skupština stranke bude 10. novembra i da se rukovodstvo bira neposrednim glasanjem, o čemu će odlučiti GO DS-a.

Tadić na sednici koja je počela nešto posle 13h je podneo izveštaj o radu stranke u prethodnom periodu. Tokom svog dugačkog govora Tadić je između ostalog rekao i da je je njegova krivica najveća jer je bio suviše popustljiv, nije odlučno smenjivao i dozvolio afirmaciju ljudima koji imaju bezobzirne ambicije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.