Izvor: Blic, 09.Nov.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šešelj o pobedi Trampa: Srce mi je veliko kao Zlatibor, drago mi je što je Hilari bacio u septičku jamu

Lider radikala Vojislav Šešelj jedan je od retkih političara u Srbiji koji je na izborima u SAD navijao za kandidata republikanaca Donalda Trampa. U izjavi za "Blic" on kaže da mu nije poznato da Trampa zovu "američkim Šešeljom", ali da mu je njegova pobeda donela veliku radost.

- Kada sam video da će da pobedi, srce mi je raslo, bilo je veliko kao Zlatibor - rekao je Šešelj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Predsednik SRS nije mogao da suzbije emocije zbog pobede Trampa, pa je u svom prepoznatljivom stilu izjavio:

- Drago mi je što je pobedio, jer je bacio Hilari Klinton u septičku jamu. Mislim da će on doneti svetu radost i optimizam. Najavio je da će se dogovarati sa Rusijom i drugim velikim silama, ali to ostaje još da se vidi.

Zanimljivo je da lideru radikala nije poznato da Trampa zovu "američkim Šešeljom", kako o njemu govore domaći i strani analitičari i stručnjaci.

- Zaista ne znam za to. U svakom slučaju to nije uvredljivo. Ne daj bože da su ga nazvali američki Tadić, Jovanović, Nikolić, ali ne i američki Šešelj - naveo je on.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

REAGOVANJA NA TRAMPOVU POBEDU Šešelj: Srce mi je veliko kao Zlatibor; Palma: Dobro je, Klintonovi su bombardovali Srbiju

Izvor: Blic, 09.Nov.2016

Lider radikala Vojislav Šešelj jedan je od retkih političara u Srbiji koji je na izborima u SAD navijao za kandidata republikanaca Donalda Trampa. U izjavi za "Blic" on kaže da mu nije poznato da Trampa zovu "američkim Šešeljom", ali da mu je njegova pobeda donela veliku radost...- Kada sam video...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.