STEFANOVIĆ: Otkrili smo identitet taksiste koji je pregazio psa, sledi procesuiranje

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ: Otkrili smo identitet taksiste koji je pregazio psa, sledi procesuiranje

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, na svom Tviter profilu je objavio da je policija otkrila identitet vozača "Beogradskog poslovnog taksija" koji je pregazio psa na pešačkom prelazu u Prizrenskoj ulici, kao i da uskoro sledi procesuiranje.

Podsećanja radi, Igor Savić je šetao svog psa, kada je na njih naleteo vozač taksija, i pregazio psa. Prema rečima vlasnika psa, samo je pogledao u retrovizor i nastavio da vozi.

On je tada rekao da ga niko iz "Beogradskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << poslovnog taksija" nije čak pozvao da mu se izvini.

Открили смо идентитет таксисте који је прегазио пса, а умало и његовог власника. Следи процесуирање. https://t.co/0DP67mol4R

— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) August 2, 2016

Pas, dvogodišnja Tara, inače beli patuljasti šnaucer ostala je na klinici zbog unutrašnjeg krvarenja, a neurolog ju je zadržao zbog loše reakcije na testove nerava glave.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.