Izvor: Blic, 02.Avg.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Stefanović: Policija pronašla taksistu koji je pregazio psa u Prizrenskoj

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavio je na svom Tviter nalogu da je otkriven identitet vozača taksija koji je pregazio patuljastog belog šanucera Taru i umalo njenog vlasnika u Prizrenskoj ulici u Starom gradu pre nedelju dana.

Открили смо идентитет таксисте који је прегазио пса, а умало и његовог власника. Следи процесуирање. https://t.co/0DP67mol4R

Očekuje da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pravda bude zadovoljena jer je ministar najavio procesuriranje taksiste.

Pročitajte još..

Ceo incident dospeo je u javnsot kada je vlasnik šnaucera Tare okačio zastrašujuće fotografije svoje mezimice nakon udesa. Prema njegovim navodima, bahati vozač ju je udario dodavši gas na pešačkom prelazu, a nije se ni okrenuo kako bi pomogao ni njoj ni njenom vlasniku.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STEFANOVIĆ: Otkrili smo identitet taksiste koji je pregazio psa, sledi procesuiranje

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016

Ministar unutrašnjih poslova, Nebojša Stefanović, na svom Tviter profilu je objavio da je policija otkrila identitet vozača "Beogradskog poslovnog taksija" koji je pregazio psa na pešačkom prelazu u Prizrenskoj ulici, kao i da uskoro sledi procesuiranje...Podsećanja radi, Igor Savić je šetao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.