SNS osuđuje napad na novinarku Prokupačkih vesti

Izvor: B92, 03.Mar.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNS osuđuje napad na novinarku Prokupačkih vesti

Srpska napredna stranka (SNS) najoštrije je danas osudila sinoćni napad na novinarku portala "Prokupačke vesti" Sonju Pešić na protestu opozicije "Jedan od pet miliona". "Još jedan u nizu napada od strane pristalica DJilasovog, Obradovićevog, Jeremićevog i Trifunovićevog saveza na ljude koji su im krivi samo zato što rade svoj posao, što misle drugačije, pokazuje da su fašizam, nasilje, pretnje, prostakluk i mizoginija osnovne odlike i srž političkog delovanja" Saveza za Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (SZS), saopštio je SNS. Srpska napredna stranka pozvala je na hitno reagovanje svih nadležnih organa. "A prostacima i siledžijama iz DJilasovog, Obradovićevog, Jeremićevog i Trifunovićevog saveza poručujemo da koliko god se trudili i šta god radili nikada neće moći da pobede pristojnu i normalnu Srbiju", ističe se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UNS: Utvrditi odgovornost za pretnje novinarki Prokupačkih vesti

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Mar.2019

Udruženje novinara Srbije (UNS) zatražilo je danas istragu povodom pretnji, vređanja i ometanja rada novinarke portala "Prokupačke vesti" Sonje Pešić na protestu "Jedan od pet miliona" u Prokuplju...Kako se navodi u saopštenju, Pešić je UNS-u rekla da ju je osoba iz obezbeđenja protesta "vređala,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.