Izvor: Blic, 17.Okt.2018, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠEŠELJ OPET PRAVI HAOS U SKUPŠTINI Ministarku nazvao alapačom, a poslanici poručio da obrije brkove

Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj zabeležio je danas niz novih istupa u Skupštini Srbije u kojima je ministarki građevinarstva Zorani Mihajlović rekao da je alapača i zatražio njenu smenu, a poslanici, koja je pokušala da se uključi u raspravu, dobacio da "obrije brkove, pa da onda dođe na sednicu".
Pogledaj vesti o: Vojislav Šešelj

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Šešelj: Zorana alapača i špijun, Gordana da obrije brkove

Izvor: B92, 17.Okt.2018

Beograd -- Lider SRS Vojislav Šešelj kaže da se ambasador SAD Kajl Skot u Srbiji ponaša raskalašno, ali je za njega veći probelm ne reagovanje Zorane Mihajlović...Šešelj je ocenio da je zbog svega što čine došlo vreme da Skot i Mihjalovićeva budu razrešeni funkcija koje obavljaju..."Ambasador...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.