Izvor: Blic, 23.Sep.2020, 20:33

"SA ZADOVOLJSTVOM SAM BIO POD OSTROGOM" Dritan oštro odgovorio kritičarima: "Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu"

Dritan Abazović, lider koalicije "Crno na bijelo" koja je deo nove većine u crnogorskom parlamentu, odgovorio je na prozivke o jučerašnjem dogovoru ističući da je sa velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dritanov odgovor kritičarima: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom. Možda ste vi navikli na Splendid

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 07:35

Podgorica -- Dritan Abazović, lider koalicije "Crno na bijelo" koja je deo nove većine u crnogorskom parlamentu, odgovorio na prozivke o jučerašnjem dogovoru opozicije...On je rekao da je s velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.