Dritanov odgovor kritičarima: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom. Možda ste vi navikli na Splendid

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 07:35

Dritanov odgovor kritičarima: Sa zadovoljstvom sam bio pod Ostrogom. Možda ste vi navikli na Splendid

Podgorica -- Dritan Abazović, lider koalicije "Crno na bijelo" koja je deo nove većine u crnogorskom parlamentu, odgovorio na prozivke o jučerašnjem dogovoru opozicije.

On je rekao da je s velikim zadovoljstvom prisustvovao sastanku pod Ostrogom na kojem su bili i mitropolit Amfilohije i vladika Joanikije.

Abazović je rekao da bez obzira na to da li je u pitanju Ostrog, Katedrala svetog Trifuna ili džamija, uvek će biti spreman da razgovara na svakom od tih mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada je reč o donošenju važni odluka.

"Možda ste vi navikli da se dogovarate u Splendidu, Hiltonu ili Ramaldi...Ja nisam i nikada neću. Sa ljudima, verskim velikodstojnicima, političarima, biznismenima razgovaraću na svakom mestu kada smatram da treba obaviti važan razgovor", rekao je Abazović i dodao da nema kompleks od bilo koga ili bilo čega, jer, kako je kazao, brani građansku Crnu Goru, prenele su Večernje novosti.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.