S.Cvetković novi predsednik novosadskog SPS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2015, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.Cvetković novi predsednik novosadskog SPS

Novi predsednik Gradskog odbora SPS Novog Sada je Slobodan Cvetković, dosadašnji sekretar Pokrajinskog odbora socijalista, odlučeno je večeras na Izbornoj skupštini tog odbora.

Cvetković je na tu funkciju jednoglasno izabran na Izbornoj konferenciji Gradskog odbora SPS Novi Sad.

Po završetku konferencije, Cvetković je rekao Tanjugu da novosadske socijaliste očekuje mnogo posla i rada s obzirom da je predizborna godina i da stranka želi da ostvari značajan izborni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rezultat na lokalnim i pokrajinskim izborima.

"U buduće ćemo mnogo više biti eksterno orjentisani, odnosno okrenuti članstvu i njegovom proširenju, za razliku od prethodnog sastava Gradskog odbora koji se suviše bavio sobom i unutar stranačkim pitanjima", precizirao je on.

Cvetković je dodao da novi Gradski odbor SPS im 91 člana i da je u mnogome izmenjena struktura članstva.

"Sada se u Gradskom odboru nalazi nešto više mladih, a i polna zastupljenost je mnogo ravnopravnija nego što je to bilo ranije", rekao je novi šef novosadskih socijalista.

Na izbornoj skupštini pored izbora Cvetkovića, koji je na toj funkciji zamenio smenjenog Sinišu Sevića, izabrani su i tri potpredsednika, Izvršni odbor Gradskog odbora i sekretar Izvršnog odbora Gradskog odbora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.