Bajatović: SPS uskoro prepoznatljiv u NS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajatović: SPS uskoro prepoznatljiv u NS

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović izjavio je večeras da je novosadska organizacija SPS napravila veliki pomak i ukazao da će, po okončanju Izborne konferencije odbora, SPS biti prepoznatiljiv politički faktor u tom gradu.

Bajatović je na sednici Izborne konferencije rekao da će nakon zavrsetka izborne konferencije, koja je u toku u Kongresnom centru Novosadskog sajma, SPS u Novom Sadu imati potpuno novu organizaciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Iz osnova će se promeniti naš način i metod rada i bićemo prepoznatljiv politički faktor u Novom Sadu", rekao je Bajatović. On je naglasio da je prezadovoljan što će novosadski odbor te stranke biti sačinjen od izuzetno mladih ljudi i velikog broja pripadnica lepšeg pola.

"Želimo da SPS bude prepoznatljiv u gradu, a kako nam je plan da na predstojećim pokrajinskim izborima osvojimo najmaje 20 procenata glasova, želja nam je da to postignemo sa valjanim kadrovima koji će večeras stupiti na scenu", rekao je Bajatović.

On je ocenio da će na sutrašnjoj sednici Skupštine grada Novog Sada SPS definitivno potvrditi partnerski odnos sa vladajućom koalicijom u Novom Sadu.

"Koalicioni dogovor nije sklopljen sa pojedincima, već sa strankom i ja sam presrećan što su svi koalicioni partneri potvrdili da žele da sarađuju sa SPS-om", kazao je Bajatović.

Predsednik vojvođanskih socijalista je najavio da će u naredne dve nedelje SPS završiti formiranje izbornih štabova u svim opštinama na teritoriji Vojvodine jer je to, kako je rekao, neophodno pošto su pokrajinski izbori sve bliži.

Potpredsednik SPS Žarko Obradović takođe smatra da izborna konferencija predstavlja početak nove akvitnosti SPS u Novom Sadu.

"Ovo je priprema za novi posao koji nas čeka ne samo unutar vladajuće koalicije u gradu, veći i za pripreme za nove izbore koji su pred nama", rekao je Obradović.

On je kazao da se SPS uvek zalagao za lepši i bolji Novi Sad i za bolje uslove živote njegovih građana i da će se to činiti i ubuduće.

Izbornoj konferencii Gradskog odbora SPS, kao gosti, prisustvuju predstavnici koalicionih partnera na gradskom nivou: SNS, Jedinstvene Srbije, PUPS i Treće Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Bajatović: SPS uskoro prepoznatljiv politički faktor u Novom Sadu

Izvor: RTS, 12.Mar.2015

Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije Dušan Bajatović kaže da je novosadska organizacija SPS-a napravila veliki pomak i ukazuje da će SPS biti prepoznatiljiv politički faktor u tom gradu. Novi predsednik Gradskog odbora SPS-a u Novom Sadu je dosadašnji sekretar Pokrajinskog...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.