Ružić: Opasne insinuacije, ugrožavaju mi porodicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Mar.2021, 22:28

Ružić: Opasne insinuacije, ugrožavaju mi porodicu

Funkcioner SPS i ministar prosvete Branko Ružić reagovao je danas na napise u pojedinim medijima, u kojima se on dovodi u vezu sa grupom Veljka Belivuka i rekao da su takvi navodi veoma opasne insinuacije i predstavljaju svesno kriminalizovanje njega lično.

"Teži se senzacionalizmu, ali sve mora da ima granice, a ovde je granica pređena. To može da ugrozi moju bezbednost i bezbednost moje porodice", rekao je Ružić za portal Nova.rs.

Kako je rekao, objavljivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takvih insinuacija, bilo bi smešno, da nije opasno.

"Čvrsto podržavam borbu države protiv organizovanog kriminala, a svako ko je napravio neko krivično delo treba da odgovara", rekao je Ružić.

Jedan tabloid objavio je fotografiju Ružića s grupom ljudi, među kojima je i ubijeni pripadnik "škaljarskog" klana Damir Hodžić, a objavljeni su i navodni transkripti razgovora Veljka Belivuka sa bivšim potpredsednikom FK Partizan Vladimirom Vuletićem, u kojem Vuletić spominje Ružića u kontekstu održavanja okruglog stola na Zlatiboru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.