RTS: Zabrana posete Zubinom Potoku; Đurić: Usmeno rečeno

Izvor: B92, 07.Sep.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RTS: Zabrana posete Zubinom Potoku; Đurić: Usmeno rečeno

Iz Prištine je u Beograd stigla zabrana za posetu Zubinom Potoku, saznaje RTS.

Prethodno je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zabranjena poseta Gazivodama.

Direktor vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je za Tanjug da je Priština, osim brani Gazivode, zabranila posetu predsednika Srbije još dvema lokacijama u Zubinom Potoku.

Đurić je rekao da je reč o Centru za ekologiju i razvoj sporta i Centru Crvenog krsta AP KiM u Zubinom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Potoku.

Direktor kancelarije za KiM za Tanjug kaže da je odluka saopštena usmeno i da predstavnici u Prištini odbijaju da to pošalju napismeno, zato što smo, kako kaže, ranije danas objavili prethodno obaveštenje za zabranu posete brani Gazivode i "obelodanili njihove laži".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.