Putin ukazuje na prijateljski način odnosa Rusije i Kazahstana

Izvor: Vostok.rs, 09.Nov.2023, 17:22

Putin ukazuje na prijateljski način odnosa Rusije i Kazahstana

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u četvrtak tokom razgovora sa kazahstanskim kolegom Kasim-Žomartom Tokajevim da se odnosi između Rusije i Kazahstana razvijaju prijateljski.
Ruski predsednik je izjavio da će se uskoro navršiti deset godina od kada su dve zemlje potpisale osnovni sporazum o dobrosusedstvu i savezu u 21. veku. „Taj sporazum je u stvari formirao čvrstu osnovu za razvoj naših višestrukih prijateljskih odnosa i želeo bih da istaknem ovaj aspekt naših odnosa – upravo prijateljske odnose“, izjavio je Putin. Strateško partnerstvo i saveznički odnosi između naših zemalja se stabilno i uspešno razvijaju i brojke jasno govore o tome“, dodao je ruski predsednik. Izvor: TASS (F)

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

RT: Kazahstan „najbliži saveznik“ Rusije – Putin

Izvor: Vostok.rs, 09.Nov.2023

 . Odnos između Rusije i Kazahstana je dobar primer bliskog savezništva i od velike koristi narodima dveju nacija, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin tokom razgovora sa kazahstanskim kolegom Kasim-Žomartom Tokajevim u četvrtak u Astani.. „Mi nismo samo saveznici, već i najbliži...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.