Putin odbio da koristi dvojnika za vreme Čečenskog rata

Izvor: Danas, 27.Feb.2020, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin odbio da koristi dvojnika za vreme Čečenskog rata

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je odbio ponudu da koristi dvojnika radi lične zaštite za vreme sukoba sa Čečenijom. U intervjuu za novinsku agenciju Tass čiji odlomak objavljen danas Putin je rekao da taj plan potiče iz početka 2000-itih i da je predložen "u najtežim trenucima borbe protiv terorizma".
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin odbio da koristi dvojnika za vreme sukoba sa Čečenijom

Izvor: Radio 021, 27.Feb.2020

Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je odbio ponudu da koristi dvojnika radi lične zaštite za vreme sukoba sa Čečenijom...U intervjuu za novinsku agenciju Tass, čiji je odlomak objavljen, Putin je rekao da taj plan potiče iz početka 2000-ih i da je predložen "u najtežim trenucima borbe...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.