Pucnjava u Moskvi, ima mrtvih

Izvor: Danas, 19.Dec.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u Moskvi, ima mrtvih

Najmanje tri osobe ubijene su danas u pucnjavi u centru Moskve, nedaljeko od sedišta ruske bezbednosne agencije (FSB), javlja Rojters iz Moskve, citirajući ruske medije, agencija AP javlja da je nastradala jedna osoba, a ruski portal Sputnjik, pozivajući se na FSB, navodi da je napadač ubijen.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pripadnik FSB stradao u pucnjavi u centru Moskve, napadač 'neutralizovan'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 19.Dec.2019

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila je da je jednog njenog pripadnika ubio neidentifikovani napadač, koji je 19. decembra otvorio vatru u blizini sedišta te službe u centralnom delu Moskve. "Jedan oficir FSB-a ubijen je u pucnjavi u centralnoj Moskvi", rekao je zvaničnik FSB ruskim...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.