Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Izvor: Blic, 06.Feb.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Republička izborna komisija (RIK) proglasila je danas listu kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije (DSS) za predstojeće parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart.

Lista nosi naziv "DSS-Vojislav Koštunica".

Prvi na listi je predsednik DSS, Koštunica, a slede funkcioneri Slobodan Samardžić, Donka Banović, Nenad Popović i Aleksandar Popović.

Sedmi na listi je Miloš Aligrudić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na 23. mestu je Dragan Maršićanin, a na 70. Đorđe Mamula.

Na listi kandidata za poslanike DSS, nema dramskog pisca Siniše Kovačevića.

DSS je RIK-u predao 16.219 potpisa građana koji su podržali listu te stranke, od kojih je 15.496 pravno valjanih. Za proglašenje liste neophodno je 10.000 potpisa.

RIK je do sada proglasila liste Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Izvor: Beta, 06.Feb.2014

BEOGRAD, 6. februara 2014. (Beta) - Republička izborna komisija (RIK) proglasila je u četvrtak listu kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije (DSS) za predstojeće parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart...Lista nosi naziv "DSS-Vojislav Koštunica"...Prvi na listi je predsednik DSS Koštunica,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.