Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Izvor: Beta, 06.Feb.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

BEOGRAD, 6. februara 2014. (Beta) - Republička izborna komisija (RIK) proglasila je u četvrtak listu kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije (DSS) za predstojeće parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart.

Lista nosi naziv "DSS-Vojislav Koštunica".

Prvi na listi je predsednik DSS Koštunica, a slede funkcioneri Slobodan Samardžić, Donka Banović, Nenad Popović i Aleksandar Popović.

Sedmi >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << na listi je Miloš Aligrudić, na 23. mestu je Dragan Maršićanin, a na 70. DJordje Mamula.

Na listi kandidata za poslanike DSS nema dramskog pisca Siniše Kovačevića.

RIK je do sada proglasila liste Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS).

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

RIK: Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Izvor: Studio B, 06.Feb.2014

Republikčka izborna komisija (RIK) proglasila je listu kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije (D S S) za predstojeće parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart...Lista nosi naziv "DSS-Vojislav Koštunica". ..Prvi na listi je predsednik D S S, Koštunica, a slede funkcioneri Slobodan Samardžić,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.