RIK: Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Izvor: Studio B, 06.Feb.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIK: Proglašena lista Demokratske stranke Srbije

Republikčka izborna komisija (RIK) proglasila je listu kandidata za poslanike Demokratske stranke Srbije (D S S) za predstojeće parlamentarne izbore, zakazane za 16. mart.

Lista nosi naziv "DSS-Vojislav Koštunica". 

Prvi na listi je predsednik D S S, Koštunica, a slede funkcioneri Slobodan Samardžić, Donka Banović, Nenad Popović i Aleksandar Popović. Sedmi na listi je Miloš Aligrudić, na 23. mestu je Dragan Maršićanin, a na 70. Đorđe Mamula. Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << listi kandidata za poslanike D S S, nema dramskog pisca Siniše Kovačevića.   

D S S je RIK-u predao 16.219 potpisa građana koji su podržali listu te stranke, od kojih je 15.496 pravno valjanih. Za proglašenje liste neophodno je 10.000 potpisa. RIK je do sada proglasila liste Srpske napredne stranke (SNS) i Socijalističke partije Srbije (SPS).
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.