Predsednik Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Portugala povodom stravičnog požara

Izvor: BKTV News, 18.Jun.2017, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Vučić uputio telegram saučešća predsedniku Portugala povodom stravičnog požara

S tugom smo primili vest o nastradalima i povređenima u velikom šumskom požaru u centralnom delu Portugalije, koji je izazvao i veliku materijalnu štetu, naveo je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Republike Portugalije Marselu Rebelu de Sozi povodom požara koji je, prema poslednjim informacijama, odneo 57 života.

FOTO: Tanjug/AP

FOTO: Tanjug/AP

Još jednom nas priroda podseća >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da nismo dovoljno jaki da se odupremo njenoj sili, ali nas to ne sprečava da udružimo snage i pomognemo jedni drugima", navodi se u telegramu.

Srbija je spremna, da u okviru svojih mogućnosti, ponudi pomoć i podršku u otklanjanju posledica ove velike prirodne katastrofe koja je pogodila Portugal, kaže Vučić.

"Molim vas da porodicama poginulih prenesete izraze dubokog saosećanja, a povređenima želje za uspešan oporavak", kaze se u pismu predsednika Vučića, navodi se u saopštenju Službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Saučešća srpskih zvaničnika povodom požara u Portugaliji

Izvor: RTS, 18.Jun.2017

Povodom požara koji je, prema poslednjim informacijama, odneo 62 života, srpski zvaničnici, predsednik Srbije i v. d. premijera, Aleksandar Vučić i Ivica Dačić, uputili su pisma saučešća Portugaliji. . Predsednik...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.