Predsednici 21 zemlje EU pozivaju na izbore jer je Evropa najbolja ideja

Izvor: EurActiv Srbija, 09.Maj.2019, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednici 21 zemlje EU pozivaju na izbore jer je Evropa najbolja ideja

Predsednici 21 članice Evropske unije, "starih", kao Francuske i Nemačke, i "novih", kao šefovi država Višegradske četvorke, pozvali su u zajedničkom apelu Evropljane da masovno izadju na izbore za Evropski parlament, jer je, bez obzira na sve, zajednička Evropa najbolja ideja koju su ikada smislili.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Makron: Pred Evropljanima zajednička budućnost ili nacionalizam

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Maj.2019

Predsednik Francuske Emanuel Makron rekao je danas da su birači Evropske unije suočeni sa jasnim izborom na predstojećim izborima za Evropski parlament između gradnje zajedničke evropske budućnosti i vraćanja nacionalizmu. Makron je u izjavi uoči samita EU u Rumuniji rekao da je porast populizma...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.