Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima Udruženja Koordinacija Srba Mostar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Feb.2022, 17:48

Predsednica Vlade Ana Brnabić sastala se sa predstavnicima Udruženja Koordinacija Srba Mostar

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Udruženja Koordinacija Srba Mostar.

Brnabić je istakla da je za nju od izuzetnog značaja da ima stalnu komunikaciju sa predstavnicima Srba iz čitavog regiona.

Premijerka Brnabić je sa sagovornicima razgovarala i o zajedničkim projektima, kao i o nedavnoj donaciji materijala za testiranje na korona virus ovome gradu, koji će pomoći svim stanovnicima Mostara.

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Vlade Srbije je naglasila da će Srbija, u meri u kojoj to može, nastaviti da podržava projetke koji se sprovode u Mostaru.

Sagovornici su premijerki Brnabić preneli da su pomoć i podrška koju Srbi u tom gradu dobijaju iz Republike Srbije dragoceni, te da se nadaju da će ona biti produbljena. Istakli su i odličnu saradnju koju imaju sa Konzulatom Srbije u Mostaru.

Prema njihovim rečima, Srbi u Mostaru imaju sve preduslove da budu ravnopravni narod sa druga dva naroda i da su, u tom smislu, spremni na saradnju na svakom polju - političkom, ekonomskom i kulturnom.

Saradnja sa Mostarom intenzivirana je nakon posete predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić ovom gradu 4. oktobra prošle godine, kada je posetila srpsku zajednicu, sastala se sa gradonačelnikom Mostara i posetila manastir Žitomislić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Važna stalna komunikacija sa Srbima iz regiona

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2022

​BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima Udruženja Koordinacija Srba Mostar i istakla da je za nju od izuzetnog značaja da ima stalnu komunikaciju sa predstavnicima Srba iz čitavog regiona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.