Ponoš: Najava izbora za proleće 2022. godine je dobra vest

Izvor: Danas, 23.Okt.2020, 19:43

Ponoš: Najava izbora za proleće 2022. godine je dobra vest

Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da će opozicija vršiti pritisak izbori najavljeni za april 2022. godine budu održani pod fer uslovima, a način da se do toga dođe jeste dijalog vlasti i opozicije uz posredovanje EU koja bi trebalo da bude garant da će se dogovoreno sprovesti i garant za tumačenje dogovorenog.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPOZICIJA PROTIV SPAJANJA IZBORA 2022. Burne rekacije na najavu Vučića: Jeremić poziva na dijalog, a Lutovac NA POBUNU

Izvor: Blic, 23.Okt.2020

Najava predsednika Srbije Aleksndra Vučića da će sledeći parlamentarni izbori biti već 2022. godine zajedno sa predsedničkim i beogradskim, izazvala je burne reakcije opozicije. Dok Vuk Jeremić smatra da bi opozicija do razdvajanja izbora trebalo da dođe dijalogom, Zoran Lutovac poziva na pobunu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.