Jovanović: Preokret za bolji život i brži put u EU

Izvor: Blic, 08.Apr.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović: Preokret za bolji život i brži put u EU

- Izbori 6. maja su odlučivanje o daljem putu Srbije, a pobeda puta "istine i preokreta" znači brže evropske integracije i bolji život građana, izjavio je nosilac izborne liste "Preokret" i njen kandidat za predsednika Srbije Čedomir Jovanović.

Lider Liberalno demokratske partije je u predizbornoj kampanji danas posetio opštine Veliko Gradište i Požarevac gde je razgovarao sa gradjanima.

Na Đurđevdan odlučuje se o daljem putu Srbije a ako pobedi istina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Jovanović, onda će Srbija krenuti novim putem ka budućnosti.

Taj put su brže evropske integracije i bolji život građana, poručio je Jovanović.

Prema njegovim rečima, sadašnja politika i njeni nosioci ne mogu zemlju povesti tim putem i zato Srbija nema velikog izbora.

"Ako gradjani glasaju za svoju budućnost, onda moraju glasati za istinu a to znači za Preokret", rekao je Jovanović.

Predsednik "Bogate Srbije" Zaharije Trnavčević, stranke koja je na listi "Preokret" rekao je da je šansa Srbije poljoprivreda i da "novi ljudi i nova politika moraju toj poljoprivredi dati pravu šansu".

"Mi imamo vredne ratare, imamo ljude koji znaju i hoće da rade,ali oni nemaju podršku za to. Preokret zna način kako da pomogne selu i seljacima", kaže Trnavčević.

Povezane vesti: Čedomir Jovanović kovertirao ostavku u stranci za slučaj da bude izabran za predsednika Jovanović: Nikoliću - pomozi, Tadiću - povedi Podneta lista "Čedomir Jovanović - Vojvođanski preokret" "Preokret" predao listu RIK-u Jovanović: Građani će od LDP čuti istinu
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Treba nam istina

Izvor: Mondo, 08.Apr.2012

Nosilac izborne liste "Preokret" i njen kandidat za predsednika Srbije Čedomir Jovanović izjavio je danas da su izbori 6. maja sukob dve ideje, a ne političara, i da se mora govoriti o istini.

Nastavak na Mondo...

Ranđić u Ulici susreta

Izvor: Studio B, 08.Apr.2012

Dejan Ranđić rekao je da ono što nam nedostaje u ovom vremenu je susret među ljudima i razgovor. ..Prvi na listi kandidata za odbornike izborne liste „Čedomir Jovanović - Preokret" za gradske izbore u Beogradu Dejan Ranđić i prvi na listi Preokreta na lokalnim izborima za Gradsku opštinu...

Nastavak na Studio B...

Jovanović: Između Tadića i mene

Izvor: B92, 09.Apr.2012, 08:55

Beograd -- Predsednički kandidat pokreta Preokret Čedomir Jovanović izjavio je da je njegova obaveza da uđe u političku borbu sa Borisom Tadićem..."Moja pobeda nije u ratu do istrebljenja sa Tadićem, ali je moja obaveza da uđem u političku borbu sa njim, zbog načina na koji je vodio zemlju,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.