Pastor: Opozicija gubitak birača krije bojkotom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 04:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pastor: Opozicija gubitak birača krije bojkotom

Predsednik Skupštine AP Vojvodine i lider Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor smatra "da deo opozicije koji je odlučio da bojkotuje predstojeće izbore to čini kako bi prikrio svoju političku nemoć".

"Za zabašurivanje svoje nemoći i gubitka podrške birača koristi poznate rečenice o pomanjkanju demokratije i medijskih sloboda. To je već milion puta viđeno, ne samo kod nas", rekao je Pastor za "Večernje novosti".

On kaže "da je veoma zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što će na proleće biti redovnih izbora i što nije bilo prevremenog glasanja, jer to", kako smatra, "govori o stabilnosti srpskog društva".

"SVM će na izbore ići samostalno. Voleli bismo da posle toga imamo postizbornu koaliciju. Mislim da je realno očekivati da se nastavi ono što je bilo u prethodne četiri godine. Sa naše strane ocena te saradnje je veoma pozitivna, a rezultati koje možemo staviti na sto pred naše birače su veoma ubedljivi", izjavio je lider SVM.

On navodi "da je u prethodnom mandatu bilo situacija u kojima je SVM u koaliciji sa naprednjacima imao različita mišljenja, ali da se uvek težilo pronalaženju rešenja i kompromisa".

"Naročito je to bilo izraženo na lokalnim nivoima. Što se tiče bitnih strateških, krupnih koraka, nije bilo nesporazuma ni u jednom momentu", rekao je Pastor.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.