Izvor: Blic, 28.Avg.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"POVOLJAN ISHOD ZA KREMLJ" Blumberg: I Rusija bi volela razgraničenje

Dogovor Beograda i Prištine postaje više od apstraktne ideje, piše danas američka agencija Blumberg, uz ocenu da bi eventualna korekcija granica mogla "povući" jošš neka "razgraničenja" u regionu, ali i da bi takav ishod dijaloga dao legitimitet Moskvi za slična rešenja za zamrznute konflikte u Moldaviji, Gruziji i Ukrajini.
Pogledaj vesti o: Moskva,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Blumberg: Korekcija granica povlači dodatna razgraničenja u regionu

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Avg.2018

BEOGRAD - Dogovor Beograda i Prištine postaje više od apstraktne ideje, piše danas američka agencija Blumberg, uz ocjenu da bi eventualna korekcija granica mogla "povući" još neka "razgraničenja" u regionu, ali i da bi takav ishod dijaloga dao legitimitet Moskvi za slična rješenja za ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Američka agencija o Kosovu i Metohiji: I Rusija bi volela razgraničenje, moguće promene granica u regionu

Izvor: Večernje novosti, 28.Avg.2018

Dogovor Beograda i Prištine postaje više od apstraktne ideje, piše u utorak američka agencija Blumberg, uz ocenu da bi eventualna korekcija granica mogla "povući" još neka "razgraničenja" u regionu Dogovor Beograda i Prištine postaje više od apstraktne ideje, piše u utorak...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.