Odvojeno u trku za mandate: SNS i SPS se dogovorili o nastupu na izborima

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2020, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odvojeno u trku za mandate: SNS i SPS se dogovorili o nastupu na izborima

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije odvojeno će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, izjavio je potrpedsednik SNS Miloš Vučević Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije odvojeno će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, izjavio je potrpedsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << SNS Miloš Vučević. Vučević je za Tanjug rekao da je to dogovoreno jutros, na sastanku predstavnika dve stranke. Napomenuo je da zajednički nastup nije isključen na pojedinim mestima na lokalu.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

SNS i SPS dogovorili - odvojeno na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2020

Srpska napredna stranka i Socijalistička partija Srbije odvojeno će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, izjavio je potpredsednik SNS Miloš Vučević...Vučević je za Tanjug rekao da je to dogovoreno jutros, na sastanku rukovodstva dve stranke..."Poštujući i uvažavajući politički...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.