ONI ĆE ČUVATI NAŠE NEBO: Vučić obišao nove srpske “migove” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI ĆE ČUVATI NAŠE NEBO: Vučić obišao nove srpske “migove” (FOTO)

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u jednodnevnoj poseti Moskvi, obišao je jutros jedan od poligona ruske borbene avijacije, gde je prisustvovao prezentaciji aviona i vojne opreme Ruske Federacije.

Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Foto: Tanjug/Vlada Srbije

Kako je najavljeno Vučić i ministar odbrane Srbije Zoran Ðorđević sastaće se sa ministrom odbrane Rusije Sergejem Šojguom kako zaključili dogovor o preuzimanju šest aviona "mig 29".

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić obišao jedan pogon ruske borbene avijacije / FOTO

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u jednodnevnoj poseti Moskvi, obišao je jedan od poligona ruske borbene avijacije...On je prisustvovao prezentaciji aviona i vojne opreme Ruske Federacije...Kako je najavljeno Vučić i ministar odbrane Srbije Zoran Đorđević sastaće se sa ministrom...

Nastavak na B92...

Moskva: Premijer razgledao "migove"

Izvor: Večernje novosti, 21.Dec.2016

Tokom boravka u ruskoj prestonici, premijer Vučić je posetio i jedan od poligona ruske borbene avijacije, gde se upoznao i sa karakteristikama letelica koje će se naći u sastavu srpskog ratnog vazduhoplovstva Srpski premijer Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Moskvi,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.