Na redu smena SPS ministara

Izvor: Danas, 31.Jul.2013, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na redu smena SPS ministara

Vlada Srbije nastaviće da radi u koaliciji sa SPS i neće biti vanrednih izbora, saopštio je juče predsednik SNS i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, nakon sednice Predsedništva stranka, na kojoj se odlučivalo da li da se prihvati predlog premijera Ivice Dačića da Vlada nastavi bez Mlađana Dinkića i URS.
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vučić o Vladi, Etihadu, Đinđiću...

Izvor: B92, 31.Jul.2013

Beograd -- Aleksandar Vučić za B92 govorio o rekonstrukciji Vlade, ekonomiji, Miškoviću, Kariću i Subotiću, ali i o rejtingu i poređenju sa Miloševićem i Đinđićem...Prvi potpredsednik Vlade je govoreći o gorućoj temi, rekonstrukciji, naveo da ga nije iznenadila Dačićeva odluka o URS-u,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.