Izvor: S media, 03.Nov.2012, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NPS: Podržavamo Dačića da utvrdi istinu u vezi sa prisluškivanjem

Nezavisni policijski sindikat Srbije (NPS) saopštio je večeras da u potpunosti podržava inicijativu premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića za utvrđivanje pune istine i odgovornosti u vezi s prisluškivanjem predsednika Tomislava Nikolića i potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

Dačić je izjavio da će, ako se utvrdi odgovornost policije za prisluškivanje predsednika Nikolića i prvog potpredsednika Vlade Vučića, celokupan >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << vrh policije biti smenjen, uhapšen i procesuiran. Opširnije OVDE.

Predsednik Predsedništva NPS Goran Radovanović kaže da daje potpunu podršku "nastojanjima da se izbori sa visokom korupcijom u MUP-u i onima koji misle da su iznad zakona", navodi se u saopštenju tog sindikata.

"NPS insistira na tome da se ovakva borba pokrene. Sa žaljenjem moram da konstatujem da smo od ministra policije, još pre dve godine, tražili formiranje komisije za utvrđivanje zloupotreba u MUP, ali su nadležni bili gluvi za našu inicijativu", dodaje se u saopštenju.

(S media/Tanjug)

Foto: Beta
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Tomislav Nikolić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Neko u Srbiji prisluškuje telefone prvih lica zemlje

Izvor: Vostok.rs, 04.Nov.2012, 18:48

04.11.2012. -..U Srbiji je izbio skandal povodom prisluškivanja telefona predsednika Tomislava Nikolića i prvog zamenika premijera Aleksandra Vučića. BIA je potvrdila informaciju da je srpska policija počela pre nekolko dana da prisluškuje lični telefon Vučića. Prisluškivanje ličnog telefona...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.