Neko u Srbiji prisluškuje telefone prvih lica zemlje

Izvor: Vostok.rs, 04.Nov.2012, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neko u Srbiji prisluškuje telefone prvih lica zemlje

04.11.2012. -

U Srbiji je izbio skandal povodom prisluškivanja telefona predsednika Tomislava Nikolića i prvog zamenika premijera Aleksandra Vučića. BIA je potvrdila informaciju da je srpska policija počela pre nekolko dana da prisluškuje lični telefon Vučića. Prisluškivanje ličnog telefona Nikolića, kako navodi BIA, počelo je dosta ranije. Sumnja pada na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << Ivicu Dačića, premijera i ministra unutrašnjih poslova zemlje, ali on izjavljuje da sa tim nema nikakve veze i optužuje šefa Kriminalističke policije Rodoljuba Milovića. Milović je priznao da se neke stvari u policiji dešavaju bez njegovog znanja.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Danas izveštaj iz “Telekoma”: Ko je potpisao nalog za prisluškivanje Vučića i Nikolića

Izvor: BKTV News, 05.Nov.2012, 12:40

Rezultati u aferi prisluškivanja Tomislava Nikolića Nikolića i Aleksandra Vučića danas bi trebalo da budu poznati jer se očekuje da iz Telekoma stigne zvanični odgovor ko je potpisao nalog za prisluškivanje.. Zahtev Telekomu u petak je uputila unutrašnja kontrola policije koja je preuzela istragu,...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.