Mrkonjić ne očekuje promenu vlasti posle izbora

Izvor: Glas javnosti, 25.Apr.2012, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrkonjić ne očekuje promenu vlasti posle izbora

BEOGRAD - Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministar infrastrukture i energetike Milutin Mrkonjić izjavio je da ne očekuje promenu vlasti posle izbora u Srbiji, koji će biti održani 6. maja.

"Mislim da građani dobro razumeju i shvataju bez obzira na teškoće u kojima danas žive da je ova Vlada uradila dosta toga na sistematizaciji poslova koji nam predstoje. Time smo postigli da građani znaju šta su prioriteti koje će morati da pošstuje svaka naredna >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vlada", kazao je on novinarima u Beogradu.

Mrkonjić je na pitanje novinara da li je za koaliciju sa Srpskom naprednom strankom kazao da "ne zna ko je to, jer nikada nisu bili na izborima" i dodao "neka idu na izbore i neka se dokažu". On je kazao i da nije primetio da je kampanja posebno "prljava".

"Ja sam očekivao da će biti još prljavija jer oni koji nemaju šta da pokažzu i da kažu moraju da izmišljaju", rekao je Mrkonjić. Mrkonjić je kazao i da bi prihvatio da ponovo bude ministar infrastrukture u novoj vladi, bar na pola madata, da bi završio započete radove. On je dodao i da nije potrebno da učestvuje na svim mitinzima SPS-a.

"U toku naredne nedelje otvorićemo još dva gradilišta. Završićemo još dva posla: to je obilaznica oko Beograda, deonice od Batajnice do Dobanovaca i od Orlovače prema Bubanj potoku. To je meni važnije nego da se pojavljujem na mitinzima, gde moji drugovi dobro odrađuju taj posao", kazao je Mrkonjić.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.