Ministar široke ruke: Vulin poklanja penzionerima veštačke zube!

Izvor: NaDlanu.com, 01.Okt.2014, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar široke ruke: Vulin poklanja penzionerima veštačke zube!

Do kraja meseca niški penzioneri će moći da dobiju besplatnu izradu proteza.

Povodom 50 godina postojanja i rada ali Međunarodnog dana starih Klinika za stomatologiju odlučila je da starijima od 65 godina i korisnicima socijalne pomoći omogući pregled i besplatnu izradu parcijalnih i totalnih proteza od 1. do 31.oktobra.

Ovu inicijativu pokrenuo je ministar za rad , boračka I socijalna pitanja Aleksandar Vulin koji će danas posetiti ovu Kliniku. Tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << biće pušten u rad operacioni sto koji je kompanija JUMIS iz Niša donirala Klinici, a čija je vrednost 20 hiljada evra.

Da podsetimo, pre nepunih mesec dana, svi penzioneri u Srbiji obavešteni su da će njihove mesečne prinadležnosti biti umanjene zbog teške ekonomske situacije u kojoj se Srbija nalazi.

Izvor: Jugmedia.info

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.