Milanović: Srbija da snizi ton

Izvor: Akter, 22.Sep.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović: Srbija da snizi ton

Hrvatski premijer Zoran Milanović izjavio je danas, komentarišući najave iz Srbije da će preduzeti protivmere zbog zatvorenih graničnih prelaza, da Srbija snizi ton i da treba da šalje izbeglice i na druge strane

Srbiji mogu poručiti da malo snize ton i, što bi se reklo: Šaraj malo, brate. Dakle šalji malo u Mađarsku, Rumuniju, Hrvatsku, rekao je Milanović, prenela je Hrvatska radio-televizija.

A mi ćemo se sutra u Briselu, kada ne bude Vučića, dogovoriti kako problem rešiti na izvoru, dakle u Turskoj i Grčkoj, dodao je MilanoviĆ.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Milanović Beogradu:"Snizi ton" i "šaraj malo"

Izvor: Studio B, 22.Sep.2015

Hrvatski premijer Zoran Milanović kaže da bi Srbija trebalo da šalje izbeglice u Mađarsku, Rumuniju, ali i u Hrvatsku i da će se sutra u Briselu razgovarati kako da se stvari reše na izvoru problema, a to su Turska i Grčka...Hrvatski premijer Zoran Milanović objašnjava da Srbiju ne proziva,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.