Mihajlović: Janković sada treba da podnese OSTAVKU

Izvor: Blic, 26.Dec.2016, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Janković sada treba da podnese OSTAVKU

Priznanje Saše Jankovića da će se kandidovati za predsednika još jedan je dokaz da je koristio svoju funkciju za predsedničku kampanju, izjavila je potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS, Zorana Mihajlović i dodala da od njega očekuje ostavku na mesto zaštitnika građana.

- Saša Janković konačno je priznao ono što moje kolege i ja govorimo već nekoliko meseci - da će biti kandidat za predsednika Srbije. Njegovo priznanje je još jedan dokaz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << toga da je sve vreme koristio vrlo odgovornu funkciju zaštitnika građana za predsedničku kampanju, što nije mi moralno ni korektno - istakla je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da se nada da će posle te odluke, Saša Janković, kako kaže, kao "kandidat građana", sada konačno i podneti ostavku na mesto zaštitnika građana - upravo zbog građana Srbije na koje se poziva.

- To bi bilo pošteno i odgovorno prema svim građanima Srbije - istakla je Zorana Mihajlović.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ: Janković sad da podnese ostavku

Izvor: Kurir, 26.Dec.2016

..."Saša Janković konačno je priznao ono što moje kolege i ja govorimo već nekoliko meseci - da će biti kandidat za predsednika Srbije Njegovo priznanje je još jedan dokaz toga da je sve vreme koristio vrlo odgovornu funkciju zaštitnika građana za predsedničku kampanju, što nije mi moralno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.