Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2023, 18:27

Martinović: Tokom protekle 3 godine u Brusu rehabilitovano više od 42 km puteva

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović izjavio je danas da je tokom protekle tri godine u ovoj teritorijalno razgranatoj opštini urađeno mnogo toga, uključujući rehabilitaciju više od 42 kilometara lokalnih puteva. Martinović je prilikom obilaska ovog novoasfaltiranog dela puta u Vlajkovcima rekao da je zahvaljujući dobroj saradnji ministarstva i opštine Brus, zaseok Đorđevića u selu Vlajkovci asfaltiran.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Opština Sjenica: Nasilnim i nelegalnim putem pokušana smjena vlasti

Izvor: SandzakPress.net, 29.Nov.2023, 14:38

Informativna služba opštine Sjenica saopštila je danas da su Nermin Kamberović i Hazbo Mujović, uz pomoć Jahje Fehratovića i Fadila Nikšića, nasilnim i nelegalnim putem pokušali smeniti legalno izabrane organe u opštini Sjenica. Kako se navodi u saopštenju upućenom javnosti opština Sjenica...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.