Mali: Zajedno se borimo za sigurnost i stabilnost naše zemlje jer Srbija ne sme da stane FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2023, 22:19

Mali: Zajedno se borimo za sigurnost i stabilnost naše zemlje jer Srbija ne sme da stane FOTO

Ministar finansija Siniša Mali oglasio se nakon skupa u Domu omladine koji je večeras organizovala Socijaldemokratska partija Srbije.

"Prelepa atmosfera na skupu u Domu omladine koji su večeras organizovali naši koalicioni partneri, Socijaldemokratska partija Srbije. Razgovarali smo o napretku i razvoju naše zemlje, investicijama, daljem poboljšanju životnog standarda građana. Izbori 17. decembra su sudbonosni i samo je glas za listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stane' glas za još bolju budućnost Srbije, za nastavak reformi, dalji rast plata, penzija i minimalne zarade. Zajedno se borimo sigurnost i stabilnost naše zemlje jer Srbija ne sme da stane", objavio je Mali na svom Instagram nalogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.