Koalicija prEUgovor: Srbija stagnira sa reformama u vladavini prava

Izvor: EurActiv Srbija, 25.Okt.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koalicija prEUgovor: Srbija stagnira sa reformama u vladavini prava

Srbija stagnira ili čak nazaduje sa ključnim reformama u oblasti vladavine prava, a stagnacija se u velikoj meri opravdava procesom pridruživanja EU, ocenjeno je u izveštaju Koalicije prEUgovor koji je predstavljen 25. oktobra. U izveštaju se, pored ostalog, ukazuje na nastavak trenda zloupotrebe javne funkcije i državnih institucija u predizbornim kampanjama, na "zauzimanje" državnih institucija od strane vladajuće stranke, izmene koje ne doprinose da zakoni budu bolji.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Koalicija prEUgovor: Srbija stagnira sa reformama u vladavini prava

Izvor: Beta, 25.Okt.2018

Srbija stagnira ili čak nazaduje u ključnim reformama u oblasti vladavine prava, a stagnacija se u velikoj meri opravdava procesom pridruživanja EU, ocenjeno je u izveštaju Koalicije prEUgovor koji je danas predstavljen.Izvršna i zakonodavna vlast zloupotrebljavaju proces pregovora sa EU i činjenicu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.