Ko je zabranio medijima da izveštavaju iz Gračanice?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je zabranio medijima da izveštavaju iz Gračanice?

GRAČANICA - Svečanost povodom završetka obnove Osnovne škole "Kralj Milutin" u Gračanici zatvorena je za javnost, zbog toga što je iz Beograda stigao nalog da se svečanost medijski ne prati, jer je obnovu pomogla američka Ambasada iz Prištine, rekao je direktor škole Grigorije Stojanović.

"Dobili smo nalog da mediji ne prate ovu svečanost", rekao je novinarima Stojanović, koji je prethodno uputio pozivnice medijskim kućama da prate ovaj događaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Američka Ambasada u Prištini dodijelila je školi "Kralj Milutin" 132.000 evra kao prvi vid pomoći, a danas bi trebalo da bude potpisan ugovor za dodelu nove pomoći ambasade školi, koja će biti iskorištena za nabavku savremenih sredstava i učila.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.