Klupko zločina: Troje uhapšeno zbog pomaganja u trostrukom ubistvu u Surčinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klupko zločina: Troje uhapšeno zbog pomaganja u trostrukom ubistvu u Surčinu

Tri osobe uhapšene su za pomaganje u trostrukom ubistvu u Surčinu za koje se sumnjiči Dragoslav Jovanović (25), saopštio je  danas MUP i naveo da su novčana dugovanja najverovatnije motiv za taj zločin.

Policija je uhapsila osumnjičene za ubistvo, a to su M.S. (31), L.D. (22) i N.Č (20).

M.S. je uhapšen zbog saizvršilaštva, L.D. zbog pomaganja u tom teškom krivičnom delu a N.Č. za pomaganje učiniocu posle ubistva.

Njima je određeno zadržavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Mediji su ranije preneli da su tela Neđe. Š. (42), njegove majke Darinke. Š (75) i tetke Milje P. (80) pronađena sinoć u septičkoj jami iza tržnog centra u Surčinu na placu koji pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu osumnjičenog Dragoslava Jovanovića.     

Njihov nestanak policiji je prijavljen 10. juna. 

Dragoslav Jovanović je izvršio samoubistvo pošto je u Bloku 45 prošle nedelje nasred ulice pucao u suprugu Teodoru Jovanović (25), pred njihovim jedanaestomesečnim detetom koje je bilo u kolicima.   

Jovanović se, misleći da je ubio suprugu, dao u beg kroz park u Bloku 45, međutim policajac koji je bio u blizini zločina pojurio je za njim i Jovanović je u panici pucao sebi u glavu. Od tih povreda je preminuo posle četiri dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUKSUZNA ZGRADA, NA KRAJU KAPIJA, A IZA NJE - HOROR Ovako izgleda sablasno mesto gde je MONSTRUM IZ SURČINA sakrio tela tri svoje žrtve (VIDEO)

Izvor: Blic, 18.Jun.2019

Tela Neđe Š. (42), njegove majke Darinke Š. (75) i njegove tetke Milje P. (80) pronađena su u septičkoj jami koja se nalazi u odvojenom i zapuštenom delu dvorišta koje pripada Ljubomiru Jovanoviću, ocu Dragoslava Jovanovića (25) koji je glavni osumnjičeni za ovaj svirepi zločin.

Nastavak na Blic...

"BILI SMO UPLAŠENI KAD JE PUCAO U ŽENU, SADA SMO PRESTRAVLJENI" Jovanović tela ubijenih bacio u jamu na 200 METARA OD POLICIJE

Izvor: Blic, 18.Jun.2019

Preminuli Dragoslav Jovanović (25) koji je osumnjičen da je prošle nedelje sa dva saučesnika mučio, ubio, a potom u septičku jamu bacio tela Neđe Šubare (42), njegove majke Darinke Šubare (75) i tetke Milje Petković (80), zločin je počinio na placu iza kafića koji je držao i koji se nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.