Rvanje: Definitivan kraj za Kadžaju u Tokiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2021, 05:02

Rvanje: Definitivan kraj za Kadžaju u Tokiju

Srpski reprezentativac u rvanju Mihail Kadžaja poražen je na startu Olimpijskog turnira u Tokiju u disciplini grčko-rimskim stilom do 97 kilograma.

Rođeni Gruzin je izgubio od Amerikanca Trejsija Henkoka 5:1.

Puno smo očekivali od Kadžaja, ali je već od prvog protivnika poražena. Kažnjen je za pasivnost u prvoj rundi, što je Henkok iskoristio u parteru i sa dva poteza stekao 5:0.

Kasnije se Amerikanac branio, takođe dobio kaznu, ali srpski Gruzin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nije iskoristio šansu kao što je njegov rival.

Definitivan kraj za Kadžaju u Tokiju

Mihail Kadžaja završio je učešće na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Gruzin, koji nastupa pod našom zastavom, ostao je i bez represaža i trke za bronzu u konkurenciji do 97 kilograma grčko-rimskim stilom.

Amerikanac Trejsi Henkok,koji ga je savladao u prvom kolu 5:1,izgubio je od Poljaka Tadeuša Mihalika i ugasio nadu Kadžaji da bi mogao da ima popravni.

Za to je bilo neophodno da Henkok stigne do finala.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.