“KAO DA SE VIDIMO PRVI PUT”: Ovako je izgledao SUSRET ŠEŠELJA I VUČIĆA nakon 8 godina! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Jun.2016, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“KAO DA SE VIDIMO PRVI PUT”: Ovako je izgledao SUSRET ŠEŠELJA I VUČIĆA nakon 8 godina! (FOTO) (VIDEO)

Lider SRS Vojislav Šešelj izjavio je danas da je mandataru za sastav nove vlade Aleksandru Vučiću preneo da neće biti deo buduće vlade.

Šešelj je novinarima u parlamentu rekao da je odmah na početku razgovora Vučiću saopštio da je SRS spremna na saradnju i koalicioni sporazum pod uslovom da Vučić i njegova vlada napuste politiku učlanjenja u >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << EU i preorjentišu se na integraciju sa Rusijom.

- Za sve bi se moglo naći rešenje ako odustane od EU i na tome sam insistirao. To je među nama provalija koja se ne može prevazići bez promene vladine politike - preneo je Šešelj, primetivši da je Vučić takvim stavom, prema njegovim rečima, bio razočaran.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Sa Vučićem je, kako je naveo, razgovarao o raznim temama, uglavnom ekonomskim, a mandatar mu je, dodao je, izložio suštinu ekonomske politike buduće vlade o kojoj će se Šešelj izjasniti nakon podnošenja ekspozea u skupštini.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Lider radikala Vojislav Šešelj susreo se sa Aleksandrom Vučićem nakon osam godina.

Foto: Telegraf

- Izgledalo je kao da smo se prvi put sreli - rekao je Šešelj, istakavši da na sastanku, ipak, nije bilo reči o prošlosti.



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Prvi susret Vučića i Šešelja posle osam godina

Izvor: Njuz.net, 07.Jun.2016

Nekadašnje stranačke kolege, a današnji politički protivnici Aleksandar Vučić i Vojislav Šešelj, susreli su se danas prvi put posle osam godina na konsultacijama za formiranje nove vlade. Šta mislite o tome?

Nastavak na Njuz.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.